miércoles, 1 de julio de 2009

PARADA 06: FESTUS, Torelló









Idoia Zabaleta y Filipa Francisco, (bicho, eres un bicho)

DATA: divendres 26 i dissabte 27 de juny
LLOC: Plaça Nova, Torelló
HORA: a partir de les 21 h

“Bicho, eres un bicho” és un projecte de creació entre las coreògrafes Filipa Francisco i Idoia Zabaleta, dins del marc “menaje á”. Dins el festival, “bicho” agafarà forma de performance “Bicho fónico”. Dins d’una caravana, les dues artistes realitzaran una lectura que es va escriure durant 11 mesos i convidaran el públic a entrar dins del seu espai privat. Un cop dins, se’ls oferirà els seus cossos destil·lats.

La passada tardor, al BAD de Bilbao, uns quants festivals d’arreu de l’estat dedicats a la creació escènica contemporània vam començar un viatge amb una parella de coreògrafes que acabarà de nou a Bilbao la propera tardor. Durant el periple, la creació de Bicho, anirà prenent forma i s’haurà materialitzat de formes molt diverses en cada parada del recorregut: un llibre, un àpat, una performance,...


Ménage À... es proposa com un treball d’intercanvi d’informació, experiències, recursos, habilitats, realitats diferents, àmbits artístics i disciplines. És un projecte viu, que creix dia a dia, s’enriqueix de les aportacions de creadors, gestors culturals i públics, és permeable, polifacètic i amb capacitat per a adaptar-se i desenvolupar-se d’acord amb els interessos dels participants. Aprofitarem l’avinentesa per a donar a conèixer els candidats dels Premis Plataforma, impulsats per festivals i organitzacions d’arreu de l’estat dedicats a la creació escènica contemporània agrupats a Plataforma.

http://www.festusfestival.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario